Hop til indhold

Velkommen til www.prinsgustav.dk

20/01/2011

Mine damer og herrer!

Bare fordi man synger sange, som ens tipoldeforældre kunne have hørt fra deres oldeforældre, kan man jo godt være lidt med på noderne – også de elektroniske.

For en del år siden havde Prins Gustav Ensemblet en hjemmeside, så trak vi os tilbage fra cyberspace en tid, men nu er vi tilbage på hele to fronter. For det første er vi på facebook, for det andet kan du følge vores færden her på siden.

Det har du kunnet fra før jul, og siden ser stadig nogenlunde ud, som da vi åbnede den for verden. Men en væsentlig forskel er netop indtrådt. Hjemmesiden havde nemlig  før en adresse – et domænenavn – som man skulle holde sig ualmindelig klar i hovedet for at huske. Fra i dag hedder den slet og ret www.prinsgustav.dk, et navn, som de fleste turde kunne huske selv efter en hel bolle med guldalderpunch – og som heldigvis ikke var taget af prinser af blodet med elektroniske interesser.

God fornøjelse fra Vordingborg til Shanghai (men, realistisk set, nok mest det første)!

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: