Hop til indhold

Ændrede regler pr. 1. januar 2012 eller godt nytår

04/01/2012

Prins Gustav Ensemblet modtager med jævne mellemrum henvendelser fra behjertede mennesker, der gerne vil fremsætte et godt tilbud til os. Vi har for eksempel fået tilsendt hele to forskellige virkelig gode kuglepenne med firmanavn og postnummer, som vi blev tilbudt at bestille en hel ladning af, og i en nylig telefonopringning foreslog en yngre kvinde, at vi købte et billigt minikrydstogt – endda med udvendige kahytter. Foreløbig har vi dog stået over.

Den nyeste henvendelse til os, som man på grund af datoen vel nok kan rubricere som julepost, er dog af en lidt anden type. Her er det Nyborg Forsyning og Service A/S, der venligt orienterer os om, at mulighederne for at benytte genbrugsstationerne i Nyborg Kommune – hvor en del af ensemblet har sit hjem – ændres med virkning fra årsskiftet.

Ændringerne lader ikke til at være uvæsentlige. Prisen for at aflevere småt brændbart til komprimatorstationen er for eksempel pr. 1. januar 2012 fastsat til 720 kroner pr. ton (ekskl. moms), og eventuelt farligt affald skal vejes og kategoriseres. Til gengæld kan vi frit vælge mellem genbrugsstationerne i Nyborg, Ullerslev og Ørbæk, hvis vi har farligt affald, blot vi ikke kører derhen i weekender og på helligdage.

Vi skal ikke gøre os bedre, end vi er. Det hænder, bevares, at der til en prøve ryger en falsk tone over disken, og det er da også sket, at tekstudtalen ikke har været helt præcis, selv ikke til en koncert. Men ligefrem at kalde den slags for farligt affald, er vi nok for fintfølende til. Og i tonsvis kommer det heldigvis heller ikke anstigende. Vi prøver i hvert fald at minimere det.

Derfor vil vi gerne, sammen med ønsket om et godt nytår til alle, meddele, at vi har undladt at tilmelde os ordningen. Så har vi også sparet et årligt administrationsgebyr på 200 kroner (stadig ekskl. moms), som vi i stedet kan bruge til guldalderpunch.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: