Hop til indhold

Jul med Prins Gustav Ensemblet

06/12/2013

Det sker gerne ved juletid, at Prins Gustav Ensemblet for en kort bemærkning træder ud af guldalderen. Således også i år.

Fredag den 6. december 2013 synger ensemblet kl. 21 til De Ni Læsninger i Natkirken på Strøget i Helligaandskirken i København – og det meste af aftenen er der andagter, hvor ensemblet også medvirker.

To dage efter, søndag den 8. december 2013, er der så julekoncert med Prins Gustav Ensemblet. Koncerten begynder kl. 14 i Gislinge Kirke ved Holbæk, hvor ensemblet synger en bred vifte af julemusik fra middelalderlig munkesang til nyere juleklassikere.

Efter koncerten i kirken serveres der gløgg og æbleskiver i sognegården, hvor ensemblet giver prøver på sit øvrige repertoire. Og her må man nok forvente, at vi træder et skridt ind i guldalderen igen …

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: