Hop til indhold

Står pyramiderne godt til min hat, skat?

24/02/2014

Vores beskedenhed forbyder os ganske enkelt at betragte kulturarven som et appendiks til vor fremtoning. Sandelig, vi er ingen Agatha Christie-heltinde, der poserer i det ægyptiske ørkensand, idet vi udtaler: “Står pyramiderne godt til min hat, skat?”

Men når det er sagt, kan man jo godt have blik for sammenhænge. Og derfor er det svært ikke at begejstres over, at vi i Prins Gustav Ensemblet skal give koncert i selveste Augustenborg Slotskirke, hvor vores vanlige pingvinuniform givetvis vil stå godt til det fyrstelige, skakternede gulv.

Måske vil vi endda komme til at lægge en stemmegaffel på døbefonten, der er en gave fra en zar. Man har vel navn efter en prins.

Vi gæster Augustenborg torsdag den 27. februar 2014 og synger i slotskirken kl. 19.30. Det bliver en veloplagt koncert, der både byder på kirkelige sange og det bedste fra guldalderen. Og så er der gratis adgang – med eller uden Agatha Christie-hat.

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: