Hop til indhold

Varme hveder og Prins Gustav Ensemblet

08/05/2014

Vårens hæk er for længst blevet så grøn, at tiden snart er inde til at skyde sommeren ind.

Det sker i Nyborg ved et traditionsrigt arrangement store bededagsaften den 15. maj 2014, hvor Prins Gustav Ensemblet medvirker, og hvor vaskeægte kanontorden vil buldre hen over voldene. Eventuelle jomfruer, der stadig soler sig omkring kl. 20, tilrådes altså at holde sig for ørene – forhåbentlig dog mere af hensyn til saluteringen end til mandskvartetten.

Aftenen indledes med en fæstningsvandring, og kl. 19 er der gudstjeneste i Nyborg Kirke. Herefter vandrer nyborgensere og andet godtfolk til Dronningens Bastion, hvor borgmesteren taler og Prins Gustav Ensemblet synger for på fællessangene.

Fællessangen fortsætter i riddersalen på Nyborg Slot, hvor der tygges varme hveder, mens Prins Gustav underholder med smægtende sange fra den danske guldalder, lystige Bellman-viser og barbershop med et glimt i øjet.

Der er gratis adgang. Sangen støttes af Nyborg Museumsforening. Og Prins Gustav Ensemblet glæder sig!

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: