Hop til indhold

Repertoire

Prins Gustav Ensemblets repertoire spænder fra Bellman-viser over barbershop og sømandssange til moderne dansk og udenlandsk underholdningsmusik. En særlig plads i ensemblets hjerte har sange fra den danske guldalder.

Vi synger det klassiske studenterrepertoire krydret med en god portion drikkeviser, men griber også tilbage til begyndelsen af 1800-tallet, hvor den firestemmige mandskorsang endnu ikke var en etableret form på dansk grund.

Faktisk har vi ikke så få sange på repertoiret, som vi har fundet ved at kigge dybt i arkiverne, og som man således næppe vil høre andre steder. Det gælder for eksempel en række sange fra Københavns bombardement i 1807 og flere af de sange, vi har indsunget på cd’en Paa Tankens Slot – Studentersang på Regensen i den danske guldalder.

Vi har også et stort repertoire inden for kirkemusik. Blandt andet synger vi spirituals fra de amerikanske bomuldsmarker, reformationssalmer, som de har lydt på Luthers tid, og romantiske aftensange af Ingemann og Weyse.

Vi udvider hele tiden vores repertoire i takt med nye interesser og opgaver. Det er således for det meste muligt at få en særlig sang på plakaten, hvis du bestiller en optræden med os.

Prins Gustav Ensemblet til søs

No comments yet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: